Του Γιώργου Μπλέτσα
02/09/2010 (13:40)
Άλλη μία νίκη σε Αμερικάνικο έδαφος πέτυχε η Κιμ Κλάιστερς. Η 27χρονη Βελγίδα βαδίζει επιτυχημένα προς το δρόμο της υπεράσπισης προς το παρόπν, αφού με την άνετη νίκη της με 6-2, 6-1 επί της Σάλι Πιρς, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον 3ο γύρο. Εκεί θα συναντήσει την Πέτρα Κβίτοβα που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελένα Μπαλτάτσα, με 7-6 (5), 6-3.
"Όσο περνούσε η ώρα έπαιζα καλύτερα. Έχω φυσικά πολύ δρόμο να ακόμα μέχρι να παίξω το καλύτερο μου τένις. Προσπαθώ να παρουσιάζω βελτίωση σε κάθε μου παιχνίδι και πρέπει να είμαι έτοιμη καθώς οι αντίπαλοί μου θα γίνονται ολοένα και δυνατότεροι", δήλωσε η Κλάιστερς, που στον περσινό τελικό στη Νέα Υόρκη νίκησε την Καρολίν Βοζνιάκι.
Λίγο νωρίτερα δεν πέρασε τόσο εύκολο απόγευμα, τουλάχιστον όχι όσο εύκολο περίμενε, η Βίνους Γουίλιαμς. Η 29χρονη Αμερικανίδα νίκησε με 7-6 (3), 6-3 τη Ρεμπέκα Μαρινό και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μάντι Μινέλι, που απέκλεισε την Τσβετλάνα Πιρόνκοβα με 6-4, 6-0.
Εύκολο ήταν το έργο της Σάχαρ Πιρ. Η Ισραηλινή κέρδισε την Πολίν Παρμιεντιέ με 6-2, 6-3. Στον επόμενο γύρο θα συναντήσει τη Φλάβια Πενέτα, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άγκνες Σαβάι, με 6-1, 6-4.
Τέλος, αποχαιρέτησε το τουρνουά η γηπεδούχος Μέλανι Ουντίν. Η 18χρονη-ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο του Αμερικάνικου τένις αυτή την εποχή-ηττήθηκε από την Αλόνα Μπονταρένκο, με 6-2, 7-5. Στον 3ο γύρο η Ουκρανέζα θα αναμετρηθεί με τη Φραντζέσκα Σκιαβόνε, που νίκησε τη συμπατριώτισά της Μαρία Ελένα Καμερίν, με 6-2, 6-1.
| < Prev | Next > |
|---|