06/06/2010 (20:05)
Το τέλος του τελικού του Απλού Ανδρών στο "Ρολάν Γκαρός", βρήκε τον Ναδάλ να σωριάζεται στο τιμημένο χώμα του Philippe Chatrier, γράφοντας μια ακόμη ολόχρυση σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Γαλλικού Όπεν αλλά και του παγκόσμιου τένις. Στην τελετή απονομής που ακολούθησε του σπουδαίου τελικού, πρώτος τον λόγο πήρε ο ηττημένος Ρόμπιν Σόντερλινγκ, ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα φέτος στο Παρίσι με highlight την τεράστια νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά, τονίζοντας:
"Πρώτα απ'όλα πρέπει να συγχαρώ τον Ράφα. Αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι θα κερδίσεις πολλά ακόμη. Ευχαριστήθηκα πολύ αυτές τις δύο εβδομάδες εδώ. Είναι σπουδαίο να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό. Θα έρθω του χρόνου και ελπίζω η τρίτη μου φορά να είναι και η τυχερή".
Στη συνέχεια ο θριαμβευτής του Παρισιού, Ράφαελ Ναδάλ πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: "Συγχαρητήρια Ρόμπιν για τα εκπληκτικά τουρνουά που έκανες πέρυσι και φέτος. Συγνώμη για σήμερα αλλά έκανα το καλύτερό μου παιχνίδι. Αν δεν το έκανα θα με είχες κερδίσει... Καλή συνέχεια στη σεζόν. Ευχαριστώ τη Βασίλισσα που ήρθε εδώ να με δει. Είναι τιμή μου".
| Next > |
|---|