You are here: Home ATP ATP Grand Slam Roland Garros Όχι εκδίκηση

Όχι εκδίκηση

Του Andre Agassi
05/06/2010 (22:30)

Το μόνο που σκέφτεται ο Ράφαελ Ναδάλ ενόψει του μεγάλου αυριανού (16:00) τελικού στο Roland Garros κόντρα στον Ρόμπιν Σόντερλινγκ, είναι ο τίτλος και όχι η εκδίκηση από τον Σουηδό για την περσινή του ήττα στον 4ο γύρο. "Ποτέ δεν πίστεψα στην εκδίκηση. Πιστεύω ότι θα βάλω τα δυνατά μου σε κάθε σημείο του τελικού και αν χάσω θα συγχαρώ τον Ρόμπιν γιατί θα τα πάει καλύτερα από εμένα. Θα μπω στο court για να παίξω το καλύτερό μου τένις και δεν θα σκέφτομαι τον Ρόμπιν. Για μένα η εκδίκηση δεν υπάρχει σε ένα ματς, ειδικά όταν μιλάμε για τον τελικό του Roland Garros", τόνισε ο Ναδάλ. Ενδεχόμενη νίκη στον τελικό, θα επαναφέρει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφήνοντας δεύτερο τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος θα θέλει μόλις μια εβδομάδα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας με τις 286 εβδομάδες στην κορυφή της ATP, ωστόσο ο αριστερόχειρας Ισπανός δεν σκέφεται ούτε αυτό το μεγάλο γεγονός.

"Πιστέψτε με... αν κερδίσω την Κυριακή, θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο τίτλος. Το Νο1 δεν είναι ο κύριος στόχος για μένα", δήλωσε ο "Ράφα" ο οποίος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 5ο του τίτλο στο Γαλλικό Όπεν σε ισάριθμους τελικούς.

Video Club

Banner

Ψηφίστε

Ποιά θεωρείτε ωραιότερη τεννίστρια