Του Andre Agassi
04/06/2010 (19:45)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ θα δώσει το παρών τον τελικό του Απλού Ανδρών του Roland Garros. Ο Σουηδός τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τόμας Μπερντιχ, τον οποίον νίκησε με 3-2 σετ σε έναν σπουδαίο ημιτελικό και θα περιμένει έναν εκ των Ναδάλ/Μέλτζερ στον μεγάλο τελικό του Παρισιού. Το Νο5 του ταμπλό και Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από έναν συναρπαστικό και πολύ δυνατό αγώνα, επικράτησε με 6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3 του 24χρονου Τσέχου και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο Grand Slam, στη δεύτερη συμμετοχή του στον τελικό του Γαλλικού Όπεν.
"Ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ο Τόμας έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ήταν δύσκολο να κάνω το παιχνίδι μου γιατί χτυπούσε την μπάλα δυνατά και πολύ flat. Όλες οι μπάλες του ήταν 10 εκατοστά από τη βασική γραμμή. Είναι απίστευτο. Όταν ήρθα εδώ σκεφτόμουν τον πρώτο γύρο, να νικήσω στο πρώτο μου παιχνίδι. Τώρα, δύο εβδομάδες αργότερα είμαι και πάλι στον τελικό. Είναι καλύτερα κι απ'το πιο τρελό μου όνειρο", τόνισε ο Σόντερλινγκ.
| < Prev | Next > |
|---|